Diese Webseite analysiert das Nutzungsverhalten der Besucher, u.a. mithilfe von Cookies, zu Zwecken der Reichweitenmessung, der Optimierung des Angebots und der Personalisierung von Inhalten. Unsere Partner für Analysen führen diese Informationen möglicherweise mit weiteren bei ihnen vorhandenen Daten zusammen. Unter dem Link Mehr erfahren und Einstellungen können Sie weitere Informationen erhalten und die Datenschutz-Einstellungen jederzeit ändern. Indem Sie auf der Seite weitersurfen, stimmen Sie – jederzeit für die Zukunft widerruflich – dieser Datenverarbeitung durch den Seitenbetreiber und Dritte zu.
Registrieren
Wien 505 54 90
Sie befinden sich auf der Website für Kunden aus Österreich. Um Preise zu berechnen und den Warenkorb zu nutzen, wechseln Sie bitte auf die Website für Kunden aus USA. Zu usa.stockfood.com wechseln
StockFood
Sylvia E.K Photography

Sylvia E.K Photography Food-Blogger

Deutschland

Her love of food and the simple, rural life began in her grandmother's garden where she had an idyllic childhood. Even now Sylvia Ermanska-Kolancyk documents that love in her blog "My Good Live Love". There, she celebrates the seasons with delicious dishes like peach cake, chia seed and broccoli smoothies.

Her passion for eating and cooking began in childhood where she spent much of her time in her grandmother's garden. "She had a large garden with many different fruits and vegetables," Sylvia remembers. They cooked together and made jam. She grew to love nature and spent her summer holidays in the countryside, breakfasting on freshly gathered eggs that the hens had just laid.

Now Sylvia Ermanska-Kolancyk lives in a big city but tries to steal away to the country whenever she can. In her images she documents her love and nostalgia for the simple country life. She is not a professional cook but loves simple foods with a personal touch. She collects cook books and is a self taught photographer.

She uses natural light whenever possible her camera and tripod are always ready for action. She uses her kitchen instead of a studio, eschewing expensive editing programs. She admits to being a chaotic cook, but a perfectionist when it comes to photography.

Zwei Stücke Erdbeerkuchen auf Teller daneben Lupinenblüten Brot mit Avocado, Räucherlachs und hartgekochtem Ei Infused Water: Wasser aromatisiert mit frischer Ananas Schokoladentörtchen, Beerentörtchen und Marmeladenglas Frau mit Schürze hält Teller mit Melonenstücken Selbstgemachte Rote-Bete-Chips Donuts und Tulpen