Diese Webseite analysiert das Nutzungsverhalten der Besucher, u.a. mithilfe von Cookies, zu Zwecken der Reichweitenmessung, der Optimierung des Angebots und der Personalisierung von Inhalten. Unsere Partner für Analysen führen diese Informationen möglicherweise mit weiteren bei ihnen vorhandenen Daten zusammen. Unter dem Link Mehr erfahren und Einstellungen können Sie weitere Informationen erhalten und die Datenschutz-Einstellungen jederzeit ändern. Indem Sie auf der Seite weitersurfen, stimmen Sie – jederzeit für die Zukunft widerruflich – dieser Datenverarbeitung durch den Seitenbetreiber und Dritte zu.
Registrieren
Wien 505 54 90
Sie befinden sich auf der Website für Kunden aus Österreich. Um Preise zu berechnen und den Warenkorb zu nutzen, wechseln Sie bitte auf die Website für Kunden aus USA. Zu usa.stockfood.com wechseln
StockFood
Lucy Parissi

Lucy Parissi Food-Blogger

Großbritannien

Lucy Parissi was born in Greece but now she lives in London where she works as a book designer, photographer and blogger. Her blog “Super Golden Bakes” details her passion for baking and cooking. For Lucy, nothing beats discovering new ingredients and preparing them. She shares her recipes with everyone through her blog.

Lucy Parissi's blog is a good reflection of her taste in food. It contains recipes ranging from extremely indulgent to nutritious and healthy, with the occasional cocktail thrown in for good measure. Her lifelong love affair with baking and cooking finally found an outlet in her food blog.

Although she works as a magazine and book designer, her blog has brought her into contact with the food scene and bloggers from all over the world. "The blog gives me the chance to indulge the nascent photographer and prop stylist in me," she explains. She uses a Nikon D810 full frame camera and selection of lenses.

She lives in East London with her husband and two children. Her recent projects have also included cook books such as Clodagh’s Kitchen Diaries, Caribbean Potluck, Cook Like A Man, The American Cookbook and many more. She is happiest when she can create bespoke recipes or when she has a chance to review products and write about them.

Hühnersuppe mit Gemüse und Zitrone Linsen-Kichererbsen-Dal mit Kürbis und Spinat (Indien) Schwedische Fleischbällchen mit Kartoffelpüree und Preiselbeeren Weihnachtsessen mit Rinderbraten, Rosenkohl und Sekt Schwedische Fleischbällchen mit Kartoffelpüree Lamm-Giouvetsi mit Tomatensalat (Griechenland)