Diese Webseite analysiert das Nutzungsverhalten der Besucher, u.a. mithilfe von Cookies, zu Zwecken der Reichweitenmessung, der Optimierung des Angebots und der Personalisierung von Inhalten. Unsere Partner für Analysen führen diese Informationen möglicherweise mit weiteren bei ihnen vorhandenen Daten zusammen. Unter dem Link Mehr erfahren und Einstellungen können Sie weitere Informationen erhalten und die Datenschutz-Einstellungen jederzeit ändern. Indem Sie auf der Seite weitersurfen, stimmen Sie – jederzeit für die Zukunft widerruflich – dieser Datenverarbeitung durch den Seitenbetreiber und Dritte zu.
Registrieren
Wien 505 54 90
Sie befinden sich auf der Website für Kunden aus Österreich. Um Preise zu berechnen und den Warenkorb zu nutzen, wechseln Sie bitte auf die Website für Kunden aus USA. Zu usa.stockfood.com wechseln
StockFood

Paul Poplis

USA

Paul Poplis will make you hungry. That’s because he has a way of making any food he shoots look so irresistible you can almost taste, smell and feel it. He works in his own 5,200 square foot studio in Columbus, Ohio. The central location means he can fly anywhere in the continental U.S.A. in about a two-hours. The studio is close to both the airport and the interstate. It boasts everything a photographer could desire to get his creative juices flowing: sophisticated camera and lighting systems, superbly equipped kitchens and a prop store worthy of a Hollywood wardrobe department. Poplis takes food seriously.

Viewing his images on an empty stomach is not recommended. He specializes in capturing the color, texture and essence of food, whether it is fast food or gourmet cuisine. His photos appear in cookbooks, catalogues, on packaging, in advertising and in editorial illustration for the world’s top magazines.

He received his Bachelor of Fine Arts in Visual Communications degree from Ohio State University. After serving in Southeast Asia as an Air Force Photo Officer, Paul returned to Ohio State to earn a Master of Arts in Photography degree. Later he went to Munich, Germany for post-graduate study at the Agfa Phototechnikum.

Petite Camembert, angeschnitten, mit Cracker und Käsemesser Sandwich mit Schinken, Senf und Salat Kokoskuchen mit Schlagsahne Rustikale Weizenbrote im Brotkorb Lustiges Gebäck für Halloween Stück Pumpkin Pie, verziert mit Teigblatt Kokosnuss-Himbeer-Torte, angeschnitten